Loading…

Apie Mus

UAB (JSC) „TRANSLINAS“ – privataus kapitalo tarptautiniu mastu veikianti transporto paslaugų įmonė, kurios pagrindinė veiklos sritis – logistika ir naujų bei naudotų automobilių transportavimas. Mes rūpinamės, kad klientai mus vertintų kaip neatskiriamą jų veiklos dalį, o tai palaiko ilgalaikius verslo santykius ir orientyrą į nuolatinį logistikos aspektų tobulinimą. Vienas iš pagrindinių tikslų – tapti tvirtu ir patikimu logistikos partneriu visoje Europoje, garantuojant aukščiausio lygio profesionalumą.

Musu imonės veiklos geografinis spektras, apima visa Europos teritoriją.  Šiuo metu bendrovei priklauso  patikimi ir pervežimų rinkoje vertinami  Mercedes-Benz, Volvo autovežiai , atitinkantys EURO-6 reikalavimus bei standartus. Visi bendrovės eksploatuojami sunkvežimiai turi nuolatinį mobilųjį ryšį, GPS navigacines sistemas bei siųstuvus, suteikiančius galimybę nuolatos stebėti įmonės transporto priemonių buvimo vietą. Kartu su patikimų ir kvalifikuotų vairuotojų komanda bei atsakingais administracijos darbuotojais įmonė kasdien plečia savo veiklą ir gerina paslaugų kokybę.

„know-how“ – tai žinojimas bei sugebėjimas transformuoti savąją patirtį į konkurencingas, aukštą pridėtinę vertę turinčias, pervežimo paslaugas. Patikimumas, saugumas ir tinkama reakcija į rinkos pokyčius mus sėkmingai veda pirmyn.  “Svarbiausia ne tai kur stovime, o kuria kryptimi einame”

Paslaugos:

Mūsų kompanija teikia kompleksines logistikos paslaugas.

Lengvųjų automobilių, vienatūrių, visureigių bei lengvojo komercinio transporto pervežimas dešimtviečiais autovežiais. Mes organizuojame visus krovinio pervežimo etapus nuo gamintojo iki galutinio gavėjo, atsižvelgdami į jūsų norus bei lūkesčius.